Migrants

Gratis juridisk bistand. Vi rådgiver gratis, når du skal have ren besked om love, regler og juridiske konflikter. Vi er dit sikkerhedsnet og din backup, hvis særlige. Medlemmer av NTL har rett til gratis juridisk assistanse i arbeidsrettslige forhold.


Migrants

Forbundet vurderer om det er behov for bistand fra advokat.

Derudover anvendes statistikken i nationalregnskabet samt indgår i den løbende. Norsk Industri og NHOs Regionkontorer advokater som gir råd og veiledning til medlemsbedriftene i arbeidsrettslige saker. Veiledningen gis per.


Forleggerforeningen yter juridisk bistand til medlemsforlagene. Rådgivningen er i stor utstrekning kostnadsfri. Som medlem får du gratis, juridisk hjelp i saker av arbeidsrettslig karakter.


Problemet må ha oppstått i perioden du har vært medlem hos.

Er du medlem i Econa og har et juridiske spørsmål som gjelder ditt arbeidsforhol ta kontakt med Econas advokatkontor så snart du har anledning, vi hjelper. Menighedsråd og præster har mulighed for at hente juridisk rådgivning i alle spørgsmål inden for den kirkelige lovgivning. Noen ganger trenger studenter hjelp av en advokat.


Migrants

SiØ tilbyr ingen juridisk rådgivning. Men vi kan veilede deg i hvordan du bør gå frem for. Disse betingelser gjelder dersom ikke annet er avtalt i den konkrete sak, i rammeavtale. Det følger av Utdanningsforbundets vedtekter at medlemmer har mulighet for juridisk.


For ansatte som trenger juridisk bistand fra Avdeling for virksomhetsstyring. OF anbefaler derfor at Statens. I Parat har vi svært mange jurister og advokater sett i forhold til antall medlemmer. Dette betyr at du som medlem har direkte tilgang til solid.


Trenger du juridisk bistand i spørsmål om lønns- og arbeidsvilkår kan du som medlem ta kontakt med NITO og få bistand fra våre erfarne advokater. Jente med hunder på et jorde i solnedgang Foto: Hege Ness Larsen.


Migrants

Samarbeid mellom Norsk Kennel Klub og advokat Stephan Didrich Eid. Dette er et gratis servicetilbu det vil med andre ord ikke koste noe.

AFAG sin juridiske bistand ytes i utgangspunkt til medlemmer i forbindelse med spørsmål angående arbeids- og. Vilkår - juridisk bistand. Vi tilbyr både generell rådgivning og partsrepresentasjon – vi opptrer på vegne av.


RIF tilbyr gjennom Pacta sine medlemmer juridisk bistand i forbindelse med anskaffelser og kontrakter. Dette kan være knyttet til valg av kontrakt.


Juridisk rådgivning er gratis for alle medlemmer av. Som medlem hos DM kan du få vejledning hos et advokatfirma om juridiske forhold inden for alle grene af erhvervsretten, der er relevant for.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Gov au

Autoriseret lejekontrakt

Lejekontrakt skabelon